2009-08-12

höst i luften

d har baske mig redan börjat falla löv! från björkarna... ända sen vi flyttade till vårt alldeles egna nybyggda hus så har björkarna hälsat oss välkomna (?)... i somras var det pollen, här å där, överallt.. å nu asså löven.. d e tur man inte har annat å göra =) lr ännu värre, e allergisk...

i morse vaknade neli först.. hon har såna dagar ibland när hon, som egentligen e en sjusovare utan dess lika, vaknar FÖR tidigt... både för min och hennes skull... sixten vaknade strax efter det.. tog bägge barnen till våran säng, nu ska här mysas med mamma =)
men när mamma smet ifrån för ett snabbt toalettbesök passade neli på... så nu har sixten två vackra långa rivmärken i ansiktet, som en påminnelse om att neli var här först... ibland kan hon råka putta eller slå till honom av misstag, då e hon jättesnabb med att kramas och säga förlåt. men när hon gör det med mening.. då e hon precis som de flesta andra barn som blir påkomna med att göra nåt de inte får. försöker skratta och sedan skäms... i morse var ett sådant tillfälle..

nu hör jag hur det skvätter vatten i badrummet och sedan hur dom båda två skrattar.. tanken var att dom skulle tvätta sina händer men troligen blir det som alla andra gånger, ett badrum fullt med vatten och två barn som kan vridas ur.

idag ska neli till hörcentralen. sixten får passa på och ha sin moster alldeles själv under tiden, småsyskon ej välkomna eller vad det stod.
efter öron passar mor och dotter på att göra stan en liten stund...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar