2009-12-08

alla dessa trista besked

igår var till en början ingen bra dag... sen blev den bättre... å sen lite sämre igen.. för att sluta rätt bra =)

skulle följa med lilla syster yster till lab för att ta blodprov. Ärtan, våran lilla gröna bil, har krånglat en del (&!%¤#%) så jag var förberedd på en promenad eftersom roger hade den andra bilen till jobbet. ställde ingen klocka i förrgår eftersom jag med blint hopp litar på sixten som väckarklocka. Inte denna dagen visade det sig. Vi vaknade halv 8 (då vi skulle behövt gå hemifrån).. så upp, ringa min andra syster och väcka henne och säga att hon fick följa med nuttis till vårdcentralen. Ringa nuttis, be om ursäkt och säga att det ändå var ordnat.
Men ändå en bra dag.

Sen vet jag inte vad som hände; fick som vanligt städmani, fick ingenting gjort, tittade på mina smutskläder som låg på golvet i badrummet efter att jag hade duschat och orkade inte ta upp dom och gå med dom till tvättstugan. Telefonen ringde om och om igen.. förstod dom inte att jag inte ville svara!!
dåligt samvete för sixten, arg på mig själv, irriterad på folk.. kombination omöjlig...

Behövde iaf ut sen för sixten och neli skulle vara hos moster under eftermiddagen. Ringde roger, fortfarande ingen skön känsla. kom fram till jessica, hjälpte henne i trädgården lite och vips.. mådde bra igen =) sms:a roger och förklarade för honom att jag är så glad att han finns...
ner å hämta fröken bus på dagis; promenad till moster. lämna barnen. åka med tobbe (nelis pappa) till borås - videokväll på habiliteringen; de har filmat barnen under hösten på musikgruppen.. det är så kul att se!

väl uppe så var det flera barn där.. men då kunde ju neli följt med!! jaja...
dom öppnar iaf med att säga att grupp- och kursverksamheten på borås habilitering lägger ner vid årsskiftet... Man tackar! Och våra barn tackar!

hem till syster J igen, hämta barn, äta kebab.. för att sen åka hem.. å gå direkt i säng tillsammans med jonas helgesson...

han lixom vi flyttar bussar... varje dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar